İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Erasmus+ Okul Akreditasyonu Projesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu projesi kapsamında 23-29 Ekim 2022 tarihleri arasında 1 idareci ve 2 öğretmenimizle Makedonyanın Başkenti Üsküp'te idik. Bu süre zarfında Web Araçları ile Teknolojiyi Eğitime Entegre Etmek" konusunda güzel bir eğitim aldık. Teknolojiyi sınıfa, eğitime nasıl entegre edebiliriz Bilgisayarlar, tabletler, akıllı tahtalar, sanal gerçeklik, sosyal medya vb. araçları kullanarak bunu nasıl yapabileceğimizi, Pek çok öğrenme teknolojisi ve aracı, çok sayıda kaynağa ve etkileşimli içeriğe erişim ile ilgili faydalı bilgiler öğrendik. Ayrıca Doğa, şehir, müze ve tarihi yer gezileri yaptık. Üsküp Büyükelçi'miz Hasan Mehmet SEKİZKÖK'ü makamlarında ziyaret ettik. Çok içten ve samimi karşılandık. Bu projeye katılımımızda büyük katkıları olan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müze ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

26.12.2022 200